Corona cv-19 och mycket annat..

Ledsen att det inte varit mycket uppdateringar här på bloggen. Men haft mycket att göra och tänka på. Så sista tiden har varit kämpig, både privat och att det är corona tider. Men det blir väl bättre, så ville gå in här och berätta lite. Så ni förstår varför jag inte uppdaterat och uppdaterar så mycket. Kommer att hända saker, som jag sagt. Bara att jag lagt det på is lite, för måste lägga energin på annat just nu.

Lovat att jag ska börja gymma, och ni ska få följa med på den resan. Det kommer hända, och ni lär märka när det händer. För det kommer uppdateras på instagram, facebook och här på bloggen förstås. Men som ni kanske inte vet, så har jag gått igenom en skillsmässa. Den har tagit på krafterna, för man ska helt plötsligt lösa allt ensam. Allt från det vardagliga med räkningarna, handla och betala räkningar osv. Massa möten med dotterns skola, tandläkare och sen finnas där för barnen. Så är det massa annat med, men tänker jag inte gå in på.

Så hoppas ni förstår att jag fokuserar på annat, och lägger min energi på att få allt att funka. Sen så kom detta med corona med, blev inte bättre det. Fast det är tråkigt med alla som dör, medans dom försöker hitta ett läkemedel mot det. Jag råder alla ni som läser denna blog att hålla avståndet från varandra i butiker och även på andra ställen. Samtidigt som ni ska tvätta händerna, och använda handsprit ifall det inte finns andra alternativ. Spriten torkar ut huden, så inte bra det heller men bättre än inget alls. Är inte så påläst om corona, fast jag önskar det. Men kan iallafall säga så mycket att det är viktigt att tvätta händerna. Känner att jag skriver lite hopp hit och dit, men det är för jag skriver så som det poppar upp i huvudet. Blev inte så mycket men hoppas iallafall att det blev tillräckligt så ni förstår mig.

Ha det bäst, för ni betyder mest… Puss O kram

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar