God fortsättning på 2020

När ni firade in 2020, har ni då gett några löften? Vad känner ni att ni vill ändra på just detta året? Var 2019 ett bra eller dåligt år för er? Här blev det att följa på min dotters nyårslöfte. Som lovade sig själv att hålla sig från godis, dricka och kakor i 3 månader. Samtidigt som hon kommer köra lite träning med. Som Pappa kände jag då för att stötta henne i detta, så därför lovade jag henne att också köra samma race. Ja, vad känner jag själv för att ändra just detta året?! Faktiskt så finns det massor att ändra på, men ni får några.

  • Skulle vilja blir fri från nikotin.
  • Får energi till att börjar motionera.
  • Komma igång med träningen igen.
  • Att låta mig själv får mår bra igen.
  • Komma igång med min hobby igen, musiken.

Finns rätt mycket man skulle kunna lägga till den listan, men detta är dom fem viktigaste just nu. Får ser om jag kanske kan köra check på alla innan året är slut. Men just nu så har vi börjat med att lägga godis, dricka och kakor åt sidan. Det funkar, men lite jobbigt i början. Får ta frukt och nötter som godis istället, när man verkligen är sugen på något. Har ni tips om bra saker att äta, istället för godis och kakor. Även ifall ni har andra tips, som tex på drycker istället för läskeblask. Vi brukar köpa ZERoh! saften. Den ser ut så här, med olika smaker.

zeroh!
A better way to enjoy water.
ZERoh! är en kalorifri saft för dig som är hälsomedveten och
angelägen av att ha en god vätskebalans i kroppen. ZERoh! gör det enkelt för dig att dricka mycket friskt vatten under hela dagen, men med spännande nya smaker.

Detta är inget samarbete, bara ett gratis tips från mig. Har ni några gratis tips till mig, så är ni välkomna att skriva till vår tips låda på: tipsa_oss@diceserver.se

Mitt 2019 var nog det sämsta ever. Det finns mycket jag skulle kunna berätta för er, men känner att jag vill lämna det bakom mig. Så som jag nu gjort med 2019. För det som har hänt är något mellan mig och den detta berör. Vet att jag skrev i förra inlägget, att jag skulle berätta allt utan att peka ut någon. Men känner nu att det inte är rätt mot någon, och hoppas verkligen ni förstår det. Nu ska vi blicka framåt, tar vara på tiden och försöka hålla våra löften.

Bli den första att kommentera

Lämna ett svar